Las fases de Girona i Tarragona, un valor segur per al tenis base

El cap de setmana passat es van disputar les fases provincials de Girona i Tarragona de la 5ª Edició de la Xpress Tennis Cup. Com en anys anteriors, el CT Llafranc i el CT Tarragona van ser la seu d’aquesta fase del Torneig.

Més de 230 nens van participar al Torneig que organitza la Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occident, demostrant que és una competició d’assistència obligatòria i gran acollida en ambdós territoris des dels seus inicis. Molts dels equips que van assistir a l’esdeveniment no és el primer cop que venen. Tenen una participació consolidada al torneig.

Girona

El CT Besalú, CT Girona, CT Porqueres, CT Olot, CT Baix Empordà i l’amfitrió, el CT Llafranc, es van citar a les magnífiques instal·lacons del CT Llafranc, amb 9 pistes a disposició de la Xpress Tennis Cup, a on es va gaudir d’un gran nivell tenística i van quedar demostrades les ganes de passar-ho bé en aquest tipus d’esdeveniments, tenint sempre el tennis com a eix central de l’activitat.

Quadre d’honor

Tots els guanyadors, guanyadores i finalistes de les diferents categories i modalitats:

Tarragona

Com ja ha passat en edicions anteriors, Tarragona va tornar a ser una fase molt exitosa, tenint en compte al número de clubs i equips participants que van reunir-se al CT Tarragona, acollint fins a 31 equips de nens i nenes que van gaudir de les activitats a les zones de descans, del bon ambient, dels regals i, com no podia ser d’una altra forma, amb molt de tenis.

Els clubs participants varen ser CEE Constantí, El Catllar, CT Reus Monterols, CT Tarragona, CPT Riudoms, CST Cunit, CNT Calafell y CT Bara.

Tots els guanyadors, guanyadores i finalistes de totes les categories i modalitats:

Guanyador: Reus Monterols
Finalista: CT Tarragona

Finalista: CEE Constantí

Guanyador: CT Tarragona
Finalista: CST Cunit

Categoria Mini tenis
Tots els participants varen rebre una medalla.

Recordar que a tots els campions i subcampions que us esperem el diumenge 28 de novembre a la Gran Final de Catalunya, la última cita del circuit de 2021 que tindrà lloc al Cercle Sabadellès.